W902 si W595 sunt primele telefoane Sony Ericsson din gama Walkman care ofera acces direct la YouTube.
Ambele telefoane asigura acces la melodiile preferate, garanteaza realizarea de fotografii la o calitate exceptionala si ofera posibilitatea de a viziona clipuri video pe un ecran de tip QVGA, rezistent la zgarieturi.

De asemenea, W902 si W595 au optiunea de a incarca si descarca fisierele video preferate de pe celebrul site YouTube, datorita parteneriatului incheiat intre Sony Ericsson si Google. Mai mult, prin simpla inclinare a telefonului, acestea pot fi vizualizate in format landscape.

Walkman-ul W902 ofera experiente multimedia variate, cu ajutorul cardului de memorie de 8 GB, pe care pot fi incarcate mai bine de 8.000 de melodii. Telefonul asigura si calitatea sunetului cu ajutorul tehnologiei Clear Stereo si Clear Bass dar si al castilor HPM-77, incluse in pachetul de baza. Telefonul este similar din punct de vedere tehnologic cu W980.

Cititi mai multe detalii despre functionarea celor doua telefoane-walkman, aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.