Tranzactiile online cu cardul au atins valoarea de 165,8 milioane euro in primele noua luni din acest an, peste valoarea totala a tranzactiilor din 2011, informeaza Romcard.

Volumul platilor online cu cardul a atins valoarea de 165,8 milioane euro in perioada ianuarie-septembrie din acest an, in crestere cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut si peste valoarea tranzactiilor totale inregistrate la nivelul anului 2011, conform datelor Romcard.

In perioada mentionata, prin platforma de plati online PayU s-au inregistrat tranzactii in valoare de 138,4 milioane de euro, scrie hotnews.ro.

"In aproape 7 ani, volumul platilor online a crescut de la 10 milioane de euro la peste 165 milioane, pastrand constant un ritm de crestere de doua cifre, chiar si in perioada de criza. Din datele pe care le detinem, rata penetrarii platii online creste intr-un ritm mai lent, fiind relativ constanta in ultimii doi ani" a declarat Andreia Stavarache, Sales & Marketing Manager in cadrul furnizorului de solutii de comert electronic PayU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.