Business25 Iunie 2012

Lectura sub un minut

Cele mai scazute preturi la bunuri de consum si servicii din Uniunea Europeana au fost consemnate de Bulgaria (51% din medie UE), Polonia si Romania (ambele cu 60%), potrivit datelor Eurostat.

Cele mai mari preturi la bunurile de consum si servicii se regasesc in Danemarca, unde valorile acestora cu cu 124% peste media Uniunii Europene.

Romania inregistreaza cele mai mici preturi la produsele alimentare, bauturi non-alcoolice si alcoolice, precum si la tutun. Preturile din Romanai la articolele de imbracaminte si echipamente electronice se afla aproape de media din UE, potrivit realitatea.net.

In privinta preturile practicate de restaurantele si hoteluri, Bulgaria inregistreaza cele mai mici valori (45% din medie) si 50% in Romania. Cele mai mari preturi se regasesc tot in Danemarca.

Citeste si:
Andrei Caramitru: De ce avem o educatie catastrofala?
Andrei Caramitru: De ce avem...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un film biografic despre Michael Jackson ar fi in pregatire la Hollywood.