Ziarul Financiar scrie despre cea mai veche autostrada din Romania, Bucuresti-Pitesti: "O poveste cu santuri si cratere". Soferii romani lasa anual 15 mil. euro pe soselele din Ungaria, titreaza Capital, intr-un articol despre vanzarile de roviniete in primele noua luni ale anului.

OUG 50 pune sub semnul intrebarii imprumutul de la FMI. Nu este exclusa suspendarea acordului, scrie Money.ro, preluand o stire din Mediafax.

Realitatea Media, compania care administreaza postul de stiri, a fost amanata de la plata datoriilor catre stat, potrivit ziarului Bursa. "In doar trei luni, Realitatea media a trecut de la executare silita, la inlesniri la plata datoriilor catre stat".

DailyBusiness.ro se intreaba "Ce se va intampla cu creditul tau la anul? Cel in euro se poate ieftini, la lei sunt presiuni de scumpire", conform Wall-Street.

FMI se face "al naibii", titreaza Adevarul intr-un articol despre ordonanta creditelor care pune in pericol continuarea acordului stand-by.

Evenimentul Zilei a aflat cat costa o plantatie de vita-de-vie la cheie. "Pentru a detine o podgorie si a intra pe piata vinului, este suficient sa ai un teren bun pentru cultura vitei-de-vie si cateva mii de euro pentru fiecare hectar".

Expo Shanghai, 22 de milioane de lei aruncati pe fereastra - titreaza Financiarul, intr-un articol despre cum evenimentele de promovare economica nu au lasat nicio urmare concreta in afara de nota de plata.

Si Jurnalul National scrie despre vizita delegatiei FMI in Romania: Franks, ameninta ca nu vom lua ultima transa in valoare de 870 de milioane de euro.

"Cine se va inghesui sa taie panglica la cei 10 km ai Autostrazii Transilvania" - se intreaba jurnalistii de la Gandul. Dupa inaugurarea noului tronson, romanii vor putea circula de la Gilau la Campia Turzii, pe o distanta de 52 de km.

Romnia libera publica un interviu cu un laureat Nobel pentru economie, Kenneth J. Arrow: "America nu mai este atat de mare incat sa scoata lumea din criza".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.