Salariatii de la Finante nu mai au voie sa plece acasa pana nu vor primi un ordin in acest sens de conducerea instututiei.

Angajatii Ministerului de Finante vor lucra cate patru ore pe zi, sambata si duminica, pentru a finaliza documentelor cerute de sindicate pentru a aviza in CES scrisoarea de intentie ce urmeaza a fi trimisa de Guvern catre FMI, au declarat pentru NewsIn, reprezentanti din minister.

"Se va lucra probabil intre orele 9.00-13.00, atat sambata, cat si duminica, pentru a finaliza toate documentele necesare pentru sedinta de luni a Consiliului Economic si Social (CES). O decizie, in acest sens, va fi luata viner
i", au spus sursele citate.

Angajatii spun ca sefii lor nu le-au dat nicio explicatie pentru aceasta decizie.

''Nu este un ordin. Am facut un apel la salariati sa stea peste program. Trebuie finalizat pachetul de legi privind evaziunea fiscala. Aici, la minister, chiar se munceste'', a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Ioan Nicolescu, conform Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.