In ciuda crizei, a recesiunii si a ajustarii fondurilor de salarii, bancile prezente in Romania au platit in decembrie salarii de peste 1.300 euro pe angajat.
  • Anglo-Romanian Bank, sucursala subsidiarei de la Londra a grupului BCR, conduce celor mai mari salarii din bancile romanesti cu circa 2.785 de euro pe angajat, fiind profilata pe afaceri corporate, informeaza ZF.
  • Similar, sucursala locala a grupului spaniol La Caixa, care lucreaza cu 7 oameni si are un volum redus de business, a inregistrat un salariu mediu de aproape 2.500 de euro, rezultat in primul rand din venitul de expat al sefului bancii.
  • RBS s-a plasat in decembrie pe locul al treilea, cu 2.250 de euro salariu mediu net, expertiza in materie de trezorerie aducand castiguri importante.
De asemenea, intra in topul celor mai mari salarii si sucursalele locale ale Bank of Cyprus, Citibank si ING. Banca de stat Eximbank, cu servicii exclusiv pentru companii, s-a situat pe locul 5, cu circa 1.900 de euro pe salariat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.