Asirom, parte a Vienna Insurance Group, a lansat o asigurare de sanatate care garanteaza tratament medical in limita a 100.000 euro pe an pentru fiecare asigurat sau coasigurat, in clinici si spitale din Romania si in 135 de spitale din Austria.
Pentru clientii care incheie o polita de asigurare Medical Select Plus, Asirom deconteaza direct costurile privind spitalizarea, dar si cele cu tratamentul medical in spital si aferente interventiilor chirurgicale, scrie Wall-Street.

Totodata mai sunt decontate cheltuielile cu spitalizarea in rezerve private cu 1 sau 2 paturi, cu masa oferita in spital, precum si cu medicamentele si materialele medicale prescrise pacientului spitalizat - tratament in camera de urgenta, onorariile datorate medicilor licentiati, chirurgilor si anestezistilor, costurile radioterapiei, chimioterapiei, radiologiei sau cele aferente consultatiilor necesare pentru urmarirea evolutiei bolii.

Tratamentul ambulatoriu este decontat in limita a 1.000 euro pentru fiecare asigurat, potrivit companiei.

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.