Bancpost isi anunta clientii ca in acest sfarsit de saptamana sistemul informatic va fi oprit temporar ca urmare a inceperii primei etape dintr-un amplu proces de up-gradare semnificativa a sistemului sau IT, menit sa ofere clientilor bancii servicii noi si imbunatatite.
Ca urmare a acestei lucrari, clientii bancii vor economisi timp, avand posibilitatea de a plati facturile pentru serviciile de utilitate publica cu orice card de debit emis de Bancpost, la toate ATM-urile din reteaua bancii, inftormeaza banca intr-un comunicat.

De asemenea, titularii de conturi prin care isi incaseaza salariile pe carduri emise de Bancpost vor putea efectua toate tipurile de tranzactii, cum ar fi: ordine de plata, plata facturilor de utilitati, rambursarea ratelor aferente creditelor acordate in lei si cardurilor de credit. Si nu in ultimul rand, clientii Bancpost vor putea efectua retrageri de numerar la ghiseele bancii fara a fi nevoie sa foloseasca in acest scop cardul de debit.

Executarea imbunatatirilor la sistemul informatic, enumerate mai sus, va avea loc in dimineata zilei de sambata, 19 septembrie, incepand cu ora 1:00 a.m. si pana la 10.a.m.

Toate tranzactiile efectuate cu orice tip de card Bancpost, prin ATM-urile din reteaua bancii precum si prin POS-urile Bancpost aflate la comercianti vor fi suspendate in cursul acestui interval de cateva ore, dupa miezul noptii. Totodata, aplicatia „Fastbanking” a bancii, nu va fi functionala in tot acest interval de timp.

"Credem ca toti clientii nostri posesori de carduri se vor bucura de noile avantajele oferite si vor aprecia preocuparea constanta a Bancpost de a le fi mereu alaturi, prin solutii bancare inovative si eficiente.Speram ca aceste imbunatatiri vor compensa pe deplin inconvenientul creat prin scurta intrerupere a sistemului IT
", se mai arata in comunicatul bancii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.