Desi in ultima perioada bancile au redus semnificativ dobanzile platite pentru depozitele populatiei, acestea au ramas, in continuare, extrem de atractive.
Iata topul celor mai mari 10 dobanzi la depozitele clasice la termen de 6 luni in lei, cu plata dobanzii la scadenta, potrivit Wall-Street:

  • Locul 1. Millennium Bank si Banca Comerciala Carpatica ofera pentru depozitele la 6 luni o dobanda de 11,5%. Suma minima pentru constituirea depozitului este la Millennium Bank de 500 lei, iar la Banca Carpatica 50 de lei.
  • Locul 2. Marfin Bank Romania ofera o dobanda anuala de 11,25% pentru plasamantele la 6 luni si nu percepe comisioane de deschidere sau de administrare a contului.
  • Locul 3. GarantiBank ocupa a treia pozitie din top prin dobanda anuala de 10,75% pe care o ofera pentru depozitele la 6 luni. Pentru acest produs de economisire, suma minima pentru constituirea depozitului este de 200 lei.
  • Locul 4. ATEbank, Banca TRansilvania si MBK Romexterra Bank s-au clasat pe locul patru din top deoarece la depozitele la 6 luni, cele trei bnaci ofera o dobanda anuala de 10,5%. Toate cele trei banci solicita ca suma minima pentru constituirea depozitului 100 lei.
  • Locul 5. Piraeus Bank ofera o dobanda fixa de 10,35% pentru depozitele in lei cu scandenta la 6 luni, suma minima pentur constituirea depozitului fiind de 5.000 de lei.

Restul topului il gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.