Intesa Sanpaolo ofera credite de pana la 57.000 euro pentru persoanele fizice ce doresc sa isi achizitioneze Prima Casa si care au un venit minim de 450 de lei sau echivalent in euro si care pot aduce maxim trei codebitori.
Spre comparatie, BRD – Groupe Societe Generale solicita un venit minim de 400 euro, insa practica dobanzi mai reduse.

Oferta Intesa Sanpaolo Bank prin creditul „Prima casa” este destinata tuturor persoanelor fizice cu varsta intre 18 si 70 ani, atat in lei, cat si in euro, cu o perioada de rambursare a imprumutului intre 5 si maxim 30 de ani. Valoarea maxima a imprumutului este de 57.000 euro sau echivalent in lei, iar avansul este de minim 5% din pretul de achizitie al imobilului.

Structura de pret in cazul creditelor „Prima Casa” de la Intesa Sanpaolo Bank este una foarte simpla si avantajoasa pentru clienti: comision de acordare de 0,5% din valoarea creditului, un singur comision de gestiune si rata dobanzii, ce este exprimata in functie de indicii de referinta interbancara Robor (la lei), respectiv Euribor (la euro).

Astfel pentru creditele acordate in euro rata dobanzii este calculata in functie de rata de referinta interbancara Euribor la 3 luni + 3,97%. Dobanda anuala efectiva (DAE) estimata pentru creditele in euro este de 5,62%. Pentru creditele in lei rata dobanzii este calculata in functie de rata de referinta Robor la 3 luni + 2,47%. DAE pentru creditele in lei este de 14.01%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.