Raiffeisen Bank si RvEurope lanseaza in premiera in Romania, cardul de debit preplatit Visa Raiffeisen Bank, care le permite romanilor sa trimita bani in tara direct de pe telefonul mobil, a anuntat banca.
"Destinat tinerilor care folosesc numerarul si fac tranzactii pe internet, cardul de debit preplatit Visa Raiffeisen Bank le ofera detinatorilor libertatea si siguranta pentru a face plati electronice", se arata in comunicatul bancii.

Clientii care solicita cardul si il alimenteaza cu numerar pot:
  • face cumparaturi online,
  • efectua plati acolo unde cardurile de debit Visa sunt acceptate,
  • retrage numerar de la bancomatele din toata lumea
  • folosi serviciul mobil integrat YAP pentru a transfera bani prietenilor si familiilor in tara
  • verifica soldul direct de pe telefon, printr-un SMS.
  • gestiona contul online, accesand www.cardpreplatit.ro.

Cardul este disponibil imediat, pe baza completarii unei cereri-contract, fara a fi necesara deschiderea unui cont curent. Suma disponibila pe card este suma incarcata anterior de client, ceea ce limiteaza riscul la tranzactiile pe internet, iar alimentarea cu numerar se poate face la unitatile bancare si la comerciantii agreati.

„Grupul Raiffeisen International si RêvEurope colaboreaza pentru a promova solutii moderne de plata in tarile in care activeaza, incepand, iata, cu Romania. Suntem bucurosi ca prin cardul de debit preplatit Visa Raiffeisen Bank putem oferi inca o noutate pietei bancare, un produs inovator dedicat acelor clienti care cauta o alternativa flexibila, sigura si accesibila a numerarului”, a declarat Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank.

Cardul de debit preplatit Raiffeisen Bank Visa poate fi obtinut pe loc, contra cost (18 lei), pe baza prezentarii documentelor de identitate. In prezent, cardul este disponibil la unul din urmatoarele sedii ale Raiffeisen Bank:
  1. Agentia Unirea - Piata Unirii nr.1, sector 3;
  2. Agentia Sebastian - Str. Calea 13 Septembrie nr. 221-225, sector 5;
  3. Agentia Bucuresti Mall - Str. Vitan nr. 55-59, sector 3;
  4. Agentia Piata Romana - Piata Romana nr. 9, sector 1;
  5. Agentia Liberty Center - Sos. Progresului nr. 151-171, sector 5;
  6. Agentia Pipera - Sos. Dimitrie Pompei, nr. 9- 9 A, sector 2


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.