Business 6 Mai 2009 15:27
Persoanele care doresc sa participe la seminarul "Impozitul pe profit vs impozitul pe venitul microintreprinderilor - ghid practic" pot beneficia de taxa redusa de inscriere, pana la 15 mai inclusiv.
Seminarul "Impozitul pe profit vs impozitul pe venitul microintreprinderilor - ghid practic", se va desfasura pe 26 mai 2009, la Rin Grand Hotel Bucuresti, Sala Barcelona. Pentru aceasta editie mai sunt disponibile 15 locuri, din 30.

Printre vorbitori se numara: un reprezentant din partea Ministerului de Finante specializat pe impozite directe, Iulia Lascau
Managing Director – Partner, Romanian Office Euroglobal S.E.E Audit Ltd., Teodora Cicu Senior Consultant Euroglobal S.E.E Audit Ltd.

Iulia este membru Camera Auditorilor Financiari din Romania, formator de auditor al Cameri Auditorilor Financiari, membru Camera Consultantilor Fiscali din Romania, membru Corpul Expertilor Contabili din Romania, membru al Institutului Auditorilor din Cipru.

Teodora a dobandit experienta in activitatea de consultanta lucrand in companii din BigFour si alte firme multinationale din domeniu.

In cadrul seminarului “Impozit pe profit vs. impozitul pe venitul microintreprinderilor. Ghid practic.”, va fi dezbatut noul impozit pe profit minim, intre 2.200 de lei si 43.000 de lei, determinat in functie de veniturile societatilor comerciale. Noua grila de impozitare minima se aplica si in cazul microintreprinderilor care opteaza pentru plata impozitului pe veniturile microintreprinderilor.

Inscrierea la seminar se poate face la pret redus (350 de ron + TVA) pana la data de 15 mai 2009. Incepand cu 16 mai 2009, pretul de participare este de 575 ron + TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.