Vanzarea RBS Romania ar putea avea loc in cea de-a doua jumatate a anului, daca pretul oferit va fi unul realist, a declarat presedintele bancii Peter Weiss.
“Procesul de vanzare este in curs si ne asteptam ca din cea de-a doua jumatate a anului sa apara un cumparator. Exista posibilitatea ca vanzarea bancii sa fie, insa, amanata pana cand problemele de pe pietele financiare nu se vor rezolva”, a afirmat Weiss.

El a subliniat ca vanzarea unitatii nu se va realiza la orice pret, ci doar la o valoare realista, in conditiile in care banca-mama este satisfacuta de activitatea bancii din Romania.

“Cumparatorul trebuie sa fie interesat de toate operatiunile bancii si de toate diviziile sale, de corporate, retail si clienti institutionali”, a explicat presedintele RBS Romania.

Profitul inregistrat in 2008 de unitatea din Romania a bancii RBS a fost unul semnificativ mai ridicat decat cel din anul precedent, insa pentru acest an cresterea va fi mai redusa, dar va exista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.