Democrat liberalii intentioneaza sa-l mentina pe Radu Gratian Ghetea in functia de presedinte al CEC Bank, subiectul urmand sa fie discutat si in sedinta coalitiei PDL-PSD, programata astazi, au declarat surse din PDL.

"Noi nu intentionam sa-l schimbam din functie pe Ghetea" au precizat sursele citate de NewsIn, aratand ca problema va fi transata marti dimineata, de conducerile PDL si PSD.

In martie, presedintele AVAS, Mircea Ursache, declara ca Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank se va intruni pentru aprobarea bilantului bancii pe 2008, precum si pentru schimbarea conducerii bancii.

"Componenta consiliul de administratie va fi schimbata, pentru ca majoritatea membrilor nu mai au nicio functie in Ministerul de Finante. In viziunea mea, cel mai potrivit dintre numele vehiculate pentru preluarea conducerii CEC este Enache Jiru, deoarece el a mai condus banca", a spus Ursache, care este si membru PSD.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.