Grupul financiar portughez Millennium bcp si cel elen National Bank of Greece au injectat in februarie in subsidiarele lor din Romania 77,42 milioane euro, nivelul aporturilor fiind triplu fata de a doua luna din 2008, arata datele publicate de Registrul Comertului.
Bancile-mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu peste 100 mil. euro in februarie Astfel, Banca Romaneasca, detinuta in proportie de 89,07% de National Bank of Greece, si-a majorat capitalul cu 43,5 milioane euro, iar Millennium Bank Romania a primit un aport de capital de 66,3 milioane euro.

In februarie 2008 se inregistrase o singura majorare de capital pe piata bancara din Romania, la Millennium Bank, care a primit 23,89 milioane euro.

Tot in doua luna din acest an au mai fost inregistrate majorari de capital la Romstal Leasing IFN, care a primit 16,15 milioane euro, si Allianz Direct agent de asigurare, cu 788.900 euro, potrivit NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.