Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, la finalul sedintei Biroului Politic al coalitiei, ca PDL si PSD au decis sa aiba o intrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema programului anticriza, pentru a se stabili pasii pentru asigurarea stabilitatii economice a Romaniei.
"O tema care s-a discutat este legata de acest program anticriza. Coalitia a propus o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale, pentru a stabili pasii care sunt de facut in aceasta perioada in ceea ce priveste asigurarea stabilitatii economice”, a precizat Flutur, citat de NewsIn.

Liderul PDL a adaugat ca data intalnirii cu Isarescu va fi decisa de liderii PSD si PDL, el adaugand ca aceasta ar putea avea loc cel mai probabil in cursul acestei saptamani. "Nu s-a hotarat cand, probabil va avea loc intai o discutie si se va conveni", a spus Flutur.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.