CNVM a anuntat astazi ca in continuarea investigatiilor efectuate in legatura cu activitatea casei de brokeraj Broker Cluj a decis suspendarea autorizatiei de functionare a sediului secundar din Baia Mare.

In comunicatul institutiei reiese ca nu au fost mentinute evidentele, inregistrarile si conturile prin care sa se asigure acuratetea acestor si legatura acestora cu instrumentele financiare si fondurile detinute in numele clientilor.

De la suspendarea autorizatiei de functionare a Broker Cluj, ca urmare a fraudelor constatate la sucursala din Deva, CNVM a extins investigatiile si la alte cinci sucursale cu scopul de a obtine informatii privind activitatea acestora si a modului de comunicare cu sediul central.

E oficial: actiunile BRK reintra luni in ringul bursier

CNVM a mai dispus ca titlurile Broker Cluj listate la Bursa de Valori Bucuresti sa reintre la tranzactionare in sedinta de luni a Bursei de Valori Bucuresti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.