Intesa Sanpaolo Bank Romania a anuntat majorarea dobanzii la Certificatele de Depozit cu Discount destinate persoanelor fizice, atat pentru cele in moneda nationala, cat si pentru cele in euro

Astfel, produsul de economisire ofera o dobanda fixa, garantata in avans si platita la termen ce ajunge acum pana la 17,00% pentru lei, la trei luni, un record pe zona depozitelor, si respectiv 7,75% pentru euro.

Certificatele de depozit ale bancii sunt emise in forma fizica si au perioade de maturitate flexibile de 3, 6, 12 luni si 18 luni, cu o valoare nominala minima de 1.000 lei, respectiv 500 euro.

Clientii pot beneficia de dobanzii fixe pentru certificatele de depozite in lei cu scadenta la 3 luni dobanda anuala este de 17.00%, pentru cele cu scadenta la 6 luni 16.00% si pentru cele la 12 si 18 luni dobanda anuala este de 15.00%.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.