Piata restructurarii finantarilor va fi noul motor de dezvoltare pentru firmele de avocatura de business cu expertiza in domeniul financiar-bancar si o va inlocui pe cea a tranzactiile cu proiecte imobiliare si consultanta juridica, a declarat Etienne Oprea, partener Cozmaciuc, Puiu & Oprea.

"In 2009, restructurarea finantarilor va fi piata cu cel mai mare potential pentru firmele de avocatura de business cu expertiza in domeniul financiar-bancar, inlocuind tranzactiile cu proiecte imobiliare si consultanta juridica privind obtinerea finantarilor", a declarat Etienne Oprea.

Reprezentatnul Cozmaciuc, Puiu & Oprea, a mai spus ca in luna ianuarie, numarul solicitarilor pe care le-am primit in acest sens au crescut cu 40% fata de totalul ultimului trimestru al anului trecut.

La finele lunii iulie 2008, analistii imobiliari estimau valoarea proiectelor anuntate in Romania, numai in prima jumatate a anului, ca fiind de 14 miliarde euro, in timp ce, in 2007, cifra estimata a fost de aproximativ 20 miliarde euro, potrivit datelor citate de casa de avocatura.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.