Pana la sfarsitul lui ianuarie, 24 de asiguratori au anuntat, oficial, ca vor sa participe la formarea Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID), a declarat vicepresedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Tudor Balta.

Arbitrul asigurarilor a asteptat, pana la sfarsitul lunii ianuarie, scrisorile de intentie ale companiilor care vor sa incheie asigurari obligatorii de locuinte, urmand ca CSA sa stabileasca daca toate aceste cereri vor fi admise.

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor se va constitui ca o societate comerciala de asigurare-reasigurare, iar in actionariat trebuie sa se asocieze cel putin sapte asiguratori.

"Ne vom intalni dupa 16 februarie cu reprezentantii societatilor care au raspuns afirmativ, pentru a stabili pasii urmatori cu privire la constituirea Pool-ului", a mentionat vicepresedintele CSA, informeaza NewsIn


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.