Conducerea Bancii Comerciale Carpatica (BCC) nu este interesata de vanzarea institutiei financiare, mai ales acum, in contextul crizei financiare mondiale, a declarat, pentru Wall-Street, Nicolaie Hoanta, directorul general al BCC.
„Categoric nu vom vinde banca. Nu am fost interesati de vanzare nici in perioadele cand strainii „vanau” chilipiruri si nu vom fi nici acum. Romania merita si este obligatoriu sa aiba propriile banci, institutii financiare autohtone care sa urmareasca si sa sprijine actiunile bine gandite ale Guvernului si Bancii Nationale a Romaniei (BNR) de intarire a capitalului romanesc”, a declarat Hoanta.

Mai mult decat atat, Hoanta a spus ca spera ca toata lumea a invatat lectia dupa care actioneaza capitalurile financiare, cum sunt declansate si conduse crizele financiare „si ca nimeni nu are grija de tine daca tu insuti ti-ai vandut "sufletul", mai exact „capitalul”.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.