Citibank Romania isi restructureaza reteaua de distributie si renunta la 30 din cele 39 de centre CitiFinancial, urmand sa ofere atat servicii corporate, cat si pentru populatie prin cele 17 agentii ramase si sa foloseasca 42 de centre de vanzare pentru a oferi credite prin intermediul brokerilor.

"Activitatea Citi in Romania este derulata tinand cont, in primul rand, de contextul economic din tara, iar deciziile de business sunt luate in raport cu asteptarile si nevoile pietei locale. In acest context, am decis reorientarea retelei de distributie in sensul folosirii unitatilor teritoriale Citibank ca puncte de distributie pentru intreaga gama de produse si servicii a bancii si transformarii centrelor destinate exclusiv vanzarii de credite in puncte de distributie ale unei retele de vanzari directe intr-un model de servicii externalizate catre brokeri", au declarat, potrivit NewsIn, reprezentantii bancii.

Procesul de reorganizare a retelei de distributie se va desfasura in primul trimestru al anului 2009 si va presupune concedierea a 80 - 90 de angajati.

Acesta este primul anunt al unei institutii financiare prezente pe piata local ce isi restructureaza activitate, pana acum fiind cofirmate doar revizuiri in scadere privind tintele de extindere a retelei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.