Cele mai multe banci vor fi inchise pe 1 Decembrie, dar vor face exceptie de la regula BCC si cateva unitati bancare din marile centre comerciale, care lucreaza cu program redus, insa clientii pot retrage numerar de la bancomate si plati cu cardul la comercianti in aceasta zi.
Sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Carpatica vor lucra cu publicul pe 1 Decembrie in intervalul 9:00 - 12:30, iar reprezentantele bancii intre 9:00 - 12:00.

In schimb, cele mai multe bancilor au anuntat ca nu au program cu publicul pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, cu exceptia catorva unitati din marile centre comerciale.

Astfel, Banca Comerciala Romana (BCR) va avea deschisa o singura unitate pe 1 Decembrie, respectiv cea din centrul comercial Plaza Bucuresti.

In cazul BRD SocGen vor functiona unitatile situate in magazinele de mare suprafata din tara - Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Jolie Ville, Euromall, precum si agentia Heni Coanda.

Raiffeisen Bank a anuntat ca, pe 1 decembrie, vor avea program de lucru cu publicul intre 9:00 si 20:00 agentiile din marile centre comerciale - Carrefour Colentina, agentia Vergului - Bucuresti din Cora, agentia Grigorescu - Cluj din incinta Cora, si agentiile Armonia si Era Iasi, din incinta Carrefour.

Agentiile bancare Raiffeisen Bank din Selgros sunt deschise intre 8:00 si 20:00, agentia Liberty Center intre 10:00 si 20:00, in timp ce agentia Titan Mall are program cu publicul intre 10:00 si 19:00. Agentia Vaslui Mall este deschisa intre 10:00 si 18:30.

Unitatile Apha Bank, Bancpost, OTP Bank, UniCredit Tiriac Bank, CEC Bank, RBS, Bancpost, ING Bank, Millennium Bank, Banca Transilvania si Banca Romaneasca vor fi inchise pe 1 Decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.