Tehnologia PayPass prin care se pot face plati prin unde radio va fi disponibila in prima faza in restaurantele KFC din Romania.
GarantiBank a lansat, in premiera pe piata bancara din Romania, instrumente de plata contactless echipate cu tehnologia MasterCard cu PayPass. Tehnologia permite utilizatorilor sa realizeze plati de mica valoare intr-un timp foarte scurt doar prin trecerea instrumentului de plata prin fata unui terminal de citire care utilizeaza tehnologia contactless PayPass. Instrumentele de plata contactless incorporeaza un cip care comunica cu dispozitivul ce accepta plata prin unde radio. Utilizand tehnologia MasterCard cu PayPass, clientii GarantiBank vor trece instrumentul de plata prin fata unui cititor echipat cu tehnologia PayPass pentru a realiza tranzactii cu o valoare de pana la 25 de euro.

Intr-o prima faza, instrumentele de plata contactless vor putea fi utilizate in zece restaurante KFC din Romania, dintre care sapte in Bucuresti, doua in Iasi si unul in Brasov.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.