Dupa suspendarea-fulger care a durat o jumatate de ora, Bursa si-a continuat scaderile pana spre final. Desi in primele minute de dupa reluarea tranzactiilor indicii afisau scaderi mult mai ample, BET-FI ajungand chiar foarte aproape de -15%, pana la finalul sedintei, deprecierile s-au mai temperat.

Astfel, indicele BET a scazut cu 8,61%, BET-C cu -8,37 iar indicele financiar afisa o depreciere de -12,82 procente. Indicele BET-XT a scazut cu 8,94% iar BET-NG cu 13,24 procente. Lichiditatea totala a Bursei din Bucuresti a fost de 8, 2 milioane de euro.

Suspendare fulger: Sedinta BVB se reia dupa mai putin de o ora

Pentru a doua oara in ultimele 14 zile, Consiliul Bursei a decis suspendarea tranzactionarii Bursei de Valori Bucuresti. Sedinta a fost suspendata la ora 13:41, din cauza scaderilor dramatice ale emitentilor. La ora inchiderii, indicele BET pierdea 8,49%, BET-C -8,78 in timp ce indicele BET-FI afisa o scadere de -12,23 procente.

Parerile specialistilor consultati de Wall-Street sunt impartite in ce priveste eficienta deciziei luate de Bursa.

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.