Petrom se tranzactioneaza in prezent pe bursa la 0,22-0,23 lei actiunea, aproape de pretul platit de OMV de 0,21 lei la cumpararea pachetului majoritar.

Caderea bursei de la Bucuresti ar putea fi stopata prin intrarea la cumparare a bogatilor Romaniei, sustine Theodor Stolojan.

“Îndemn oamenii bogati din aceasta tara sa cumpere actiuni in aceasta perioada la bursa pentru a stopa caderea ei. Sa faca nationalism profitabil”, spune Stolojan. Acesta considera ca este de datoria acestora sa se implice intr-o perioada de criza in redresarea bursei. Stolojan sustine ca in ultima perioada de timp a tot cumparat actiuni la BVB. “Eu am investit in ultimele zile tot ce mai aveam in conturi sau cash in actiuni listate la BVB”, mai zice Stolojan.

Theodor Stolojan nu a facut recomandari oamenilor bogati in ceea ce priveste actiunile care ar putea fi cumparate pentru a “face nationalism profitabil”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.