Decizia BVB de miercuri de a suspenda sedinta de tranzactionare pentru a oferi o perioada de liniste pentru investitori nu a reusit sa-si atinga scopul, indicii bursei inregistrand o volatilitate extrem de mare pe sectorul de investitii.
“Divergenta intre fundamentalul societatilor si preturile ridicole la care s-a ajuns plus sentimentele de panica duc la reactii irationale pe pietele financiare si astfel asistam la sedinte cu volatilitate extrem de ridicata”, a declarat, pentru Wall Street, Gabriel Necula, director adjunct operatiuni la Prime Transaction.

Lichiditatea atrasa a fost una mai ridicata decat cea din ultima perioada, tranzactiile de pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti insumand 39,93 milioane de lei (10,44 mil. euro). Pe segmentul Rasdaq plasamentele investitorilor s-au ridicat la 2,93 milioane lei (0,77 mil. euro).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.