Termenul de infiintare a unei firme va fi redus, de luni, la aproximativ 3 zile, precizeaza Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Astfel, persoanele care vor sa isi infiinteze o firma nu se vor mai adresa Fiscului pentru obtinerea certificatelor pentru spatiul cu destinatie de sediu social si a adeverintelor privind inregistrarea documentului care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social, ci oficiilor registrului comertului (ORC).

Asadar, persoanelor care vor sa porneasca o afacere li se va pune la dispozitie formularul “Cerere de inregistrare a documentului care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social si de eliberare a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social” la ORC, solicitantii avand doar obligatia de a atasa timbrul fiscal corespunzator, in original, informeaza avocatnet.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.