Dupa plecarea Nokia din judetul Cluj, doua companii olandeze vor crea 250 de locuri noi de munca.

Ambasadorul Olandei Matthijs van Bonzel s-a intalnit la Cluj-Napoca cu prefectul judetului, Florin Stamatian, si cu primarul interimar, Radu Moisin.

Potrivit diplomatului, compania olandeza Vos Logistics va deschide o unitate langa Autostrada Transilvania si va angaja 100 de persoane, iar compania Fencs va deschide o fabrica la Apahida care va avea alti 150 de angajati, relateaza realitatea.net.

"Am adus in discutie si inchiderea centrului operational al companiei ING de la Cluj-Napoca, dar domnul ambasador m-a asigurat ca se vor face toate demersurile pentru a gasi alti investitori pentru a suplini locurile de munca care trebuiau create initial de catre ING.

O companie mare olandeza de logistica va deschide un punct de lucru in judetul Cluj, primul din Romania. Locatia va fi langa Autostrada Transilvania. Vorbim si despre deschiderea unui punct de lucru al companiei Fencs in Apahida", a declarat Radu Moisin, primarul interimar din Cluj-Napoca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.