Managerii companiilor estimeaza pentru perioada septembrie-noiembrie o crestere moderata in industrie si comert, stabilitate in servicii si scadere in constructii, majorari usoare de preturi si oscilatii ale numarului de angajati de la un sector la altul.

Astfel, managerii din industria prelucratoare preconizeaza pentru septembrie-noiembrie, in raport cu cele trei luni anterioare, crestere moderata a volumului productiei (sold conjunctural +8%), o relativa stabilitate a numarului de salariati (soldul conjunctural -1% ) si o scumpire usoara a produselor (sold conjunctural +10%), potrivit unui sondaj realizat de INS.

Pentru unele sectoare industriale, managerii estimeaza o crestere mai mare a productiei, respectiv in fabricarea de autovehicule de transport rutier, a remorci si semiremorci (sold conjunctural +37%), cea de produse farmaceutice (sold conjunctural +23%) si cea de calculatoare si produse electronice si optice (sold conjunctural +15%).

Citeste articolul integral in Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.