Peste 20 de companii de top care activeaza in domenii precum Bancar, Servicii Financiare, Auto, Consultanta, Constructii, FMCG, IT&C, Inginerie recruteaza proaspat absolventi in cadrul Targului online de cariera HiPo.ro.

Companiile participante la targ ofera peste 200 de oportunitati de cariera, care includ joburi entry level, dar si programe de trainee si internship.

Angajatorii cauta tineri cu studii superioare care, desi nu au experienta, au acumulat anumite competente de lucru prin implicarea in activitati de voluntariat, practica sau initiative proprii.

Cele mai cautate competente la un proaspat absolvent includ usurinta de a lucra in echipa, abilitatile de comunicare, receptivitatea, dar si pasiunea si proactivitatea. De asemenea, un avantaj il constituie cunoasterea limbilor straine.

Pe langa oportunitatea de a-ti lansa cariera intr-o companie de top imediat dupa absolvire, in cadrul Targului online HiPo.ro ai acces la:

  • un Ghid practic de angajare alcatuit din 5 articole consistente care ofera sfaturi pentru proaspat absolventi legate de procesul de recrutare
  • posibilitatea de a participa la 2 seminarii online cu tema “Strategii avansate de angajare pentru absolventi” in cadrul carora un consilier in cariera va expune intr-o prezentare strategiile de angajare care trebuie aplicate pentru a avea succes ca proapat absolvent in procesul de gasire a jobului ideal si va raspunde in timp real la intrebarile relevante ale participantilor

Inscrie-ti CV-ul pe www.hipo.ro,
completeaza-l peste 50% si aplica la job-urile si programele de internship sau trainee care te intereseaza. Oportunitatile de cariera destinate proaspat absolventilor vor fi actualizate permanent pana pe 15 august 2011 pe pagina dedicata targului virtual.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.