Cu forte proaspete si cu mult entuziasm, Wu Xing se relanseaza pe piata, intr-un mod mai personalizat decat orice altra companie de catering.

Cei de la Wu Xing, in frunte cu bucatoarul lor asiatic, au facut o demonstratie mai mult decat apetisanta, atat pentru presa, cat si pentru public, gatind mai multe specialitati chinezesti.

Secretul este ca toata mancarea sa fie prospata, legumele doar putin calite si sosurile delicioase”, a explicat bucatarul.

Wu Xing aniverseaza 12 ani de cand se afla pe piata de mancare livrata exclusive la domiciului, fiind lider de piata datorita calitatii produselor, serviciilor si nu în ultimul rând a numarului mare de comenzi zilnice.

Compania urmeaza pe parcursul intregii sale activitati cele 5 elemente ale lucrului bine-facut, ce sunt considerate a fi si valorile companiei: calitate, promptitudine, incredere, constanta si onestitate. Succesul nostru se bazeaza pe pasiunea angajatilor nostri prompti, amabili si buni profesionisti

Wu Xing a crescut in toti acesti ani de la 8, la 150 de angajati, facand livrari peste tot in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.