Cele mai mari 20 tranzactii de pe piata locala din perioada in care economia Romaniei a fost in recesiune tehnica au o valoare totala de 2,62 miliarde de euro. Afla care sunt acestea.

20. Fresenius – Euromedic: 55 mil. euro
Cumparator: Fresenius Medical Care
Active/Companie tinta: Clinicile Euromedic International
Vanzator: Euromedic

Grupul Fresenius Medical Care a cumparat la inceputul acestui an divizia de dializa a Euromedic International pentru 485 milioane de euro, cu scopul de a-si dezvolta afacerile din Europa de Est.

Pentru operatiunile din Romania ale companiei olandeze Euromedic, Fresenius a platit 55 milioane de euro, potrivit DealWatch.

19. Cosmote-Zapp: 61 mil. euro

Grupul Cosmote semna in vara anului 2009 acordul de achizitie al companiei Telemobil, care administra reteaua de telefonie mobila Zapp. Suma pentru achizitia actiunilor Zapp a fost estimata la aproximativ 61 milioane euro, iar Cosmote a preluat, in acelasi timp, si datoriile si obligatiile Zapp, estimate la aproximativ 146 milioane euro, dintre care, majoritatea vizau extinderea retelelor 3G si CDMA.

Citeste integral pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.