De la rock la muzica clasica, managerii romani au artisti si melodii favorite. Ei au raspuns provocarii Wall-Street.ro de a propune trupa care sa concerteze in Romania.

  • Cioroianu, Sony Ericcson - Pasionat de rock, hard rock si heavy metal
Adrian Cioroianu, key account manager al filialei locale a Sony Ericsson, nu a ratat nici un concert Metallica care a avut loc in tara noastra: din 1999, 2008 si 2010. Iar daca trupa sa favorita ar veni de trei ori pe an in tara, s-ar duce la fiecare concert fara sa stea pe ganduri. Cu toate acestea, la categoria “cel mai bun concert" castigator iese cel al trupei Rammstein (din 2010), care s-a tinut in cadrul festivalului Sonisphere.

  • Dana Petcu, Dior: As opta pentru U2 sau Robbie Williams

"Merg la concerte dintre cele mai diverse – de la cele clasice la Ateneu sau Opera, pana la cele ale diferitilor solisti romani si straini”, afirma Dana Petcu, country manager EPCD RO, distribuitor exclusiv al brandului Dior pe piata locala. Ea asculta muzica oriunde, in special la radio, dar si la MP3 player, iar alegerile ei sunt spontane. E drept ca Petcu evita sa asculte muzica in timp ce se afla la birou, mai ales daca are invitati sau daca trebuie sa se ocupe de activitati administrative.

Citeste integral pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.