Daca managerii din tara noastra ar fi sa fie ghizi pentru prietenii sau partenerii de afaceri din strainatate, ce le-ar arata in Romania? Iata ce le recomanda oaspetilor veniti pentru cateva zile in tara.

  • Vizitati Brasovul!
Seful companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, unul din principalii jucatori din piata de profil, este atasat de destinatiile din zona Brasovului.

"Cand membrii familiei mele – parintii si fratii – au venit pentru prima data in Romania, am facut o excursie prelungita la munte. I-au impresionat in mod deosebit castelul Peles, in general zona Brasov, Schei si Sighisoara", isi aminteste acesta.

  • Centrul Istoric, o zona cu o magie aparte
Desi Bucurestiul nu mai poate fi numit «Micul Paris» din cauza deceniilor de comunism in care i-a fost distrus sistematic trecutul istoric, orasul are ce oferi unui vizitator, crede Gilda Lazar, director de comunicare la JTI, al doilea jucator de pe piata locala a tigaretelor.

"Fie ca vine din provincie sau din strainatate, un vizitator are ce sa vada in Capitala. Exista anumite obiective reprezentative pentru oras, cum ar fi Muzeul Satului, Centrul Istoric sau Muzeele de Arta si de Istorie. Totodata, Bucurestiul are si o viata culturala bogata. Ateneul Roman, Sala Palatului sau Sala Radio gazduiesc concerte si spectacole de o inalta tinuta artistica", a declarat aceasta.

Citeste integral pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.