Doar 114 antreprenori cu varsta de pana la 35 de ani au depus in prima saptamana planurile de afaceri pentru a primi 10.000 de euro de la stat. Cine sunt acestia si ce planuri au pentru businessul lor?

Aura Nica, 20 de ani - Industria de patiserie si cofetarie (100 de puncte)

Aura Ioana Nica (20 de ani) este studenta in anul al doilea la Facultatea de Medicina si Farmacie, specializarea farmacie, din cadrul Universitatii din Oradea. Tanara vrea sa infiinteze alaturi de mama ei o patiserie in satul Hidisel, comuna Dobresti din judetul Bihor.

Reteta antreprenoriatului pe care o incearca Aura Nica este sa vanda prajituri pentru ocazii festive (nunti, botezuri, petreceri), dar si pufuleti pentru copii.

Ionut Ojoc, 20 de ani - Colectarea de materiale reciclabile (100 de puncte)

"Este bine sa vezi cum este sa fii intai patron si apoi cum este sa lucrezi pentru altii, dar eu sper sa nu mai fie cazul", spune Ionut Ojoc, un tanar de 20 de ani din judetul Galati despre decizia de a deschide Eurojon Eco, firma care a obtinut punctajul maxim de 100 de puncte.

Citeste integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.