Sa stie sa colaboreze cu angajatii, sa imparta in mod echitabil sarcinile, sa fie curios sau sa se axeze pe viitor sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care un fondator de companie mica sau medie trebuie sa le aiba pentru a dezvolta un business de succes, scrie publicatia The Entrepreneur. Vezi personalitatea ideala a unui antreprenor de succes in materialul de mai jos.

1. Colaborare eficienta

Din exterior ai putea considera ca un antreprenor de succes este acela care cunoaste fiecare amanunt din compania sa. Studiul a reliefat insa ca mult mai important este sa stii sa colaborezi cu angajatii tai. Cei mai buni manageri impart sarcinile persoanelor eficiente pe anumite segmente, incheaga legaturi si echipe puternice si creeaza oportunitati ce motiveaza toti angajatii.

2. Curiozitate

Managerii care s-au evidentiat in acest studiu citesc des presa, cauta informatii despre businessuri similare cu cele pe care le conduc, cauta sa inoveze.

Daca intreabi in mod constant ce face concurenta, ce s-a mai inovat pe o anumita piata, atunci in mod clar ai o oarecare “stofa de antreprenor”.

Citeste integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.