Producatorul austriac de bijuterii Swarovski intentioneaza sa isi extinda operatiunile in zona Europei de Est, Romania aflandu-se printre optiunile grupului in vederea deschiderii unei fabrici, au declarat reprezentantii companiei.

Este adevarat ca Swarovski a vizitat Romania, alaturi de alte tari din zona Europei de Est, ca parte a planurilor noastre de extindere a operatiunilor. Deocamdata nu a fost aleasa locatia, insa ne asteptam ca o decizie in acest sens sa fie luata la finalul lunii aprilie”, a declarat Wiebke Schmidt-Reyer, media relations manager pentru zona Europei Centrale si de Est in cadrul Swarovski, conform Wall-Street.

Aceasta nu a oferit detalii suplimentare privind interesul companiei pentru o anumita zona a Romaniei in vederea deschiderii unei unitati de productie.

Potrivit ultimelor date financiare, grupul Swarovski a raportat in 2009 afaceri de 2,25 mld. euro. Compania are peste 24.000 de angajati si circa 1.000 de magazine.

Swarovski detine unitati de productie in 18 tari printre care Argentina, Austria, Brazilia, China, Cehia, Germania, Italia, Turcia, Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.