Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, s-a intalnit, vineri, cu conducerile societatilor nationale Transgaz si Romgaz, pentru pregatirea celor doua companii pentru iarna acestui an, potrivit unui comunicat al MECMA.

'Stocurile de gaze naturale necesare sunt constituite si inmagazinate in subteran si sunt suficiente pentru intreg sezonul rece, care va urma. In cazul unor situatii de urgenta, ce pot surveni pe timpul iernii, se vor lua toate masurile necesare pentru asigurarea utilitatilor pentru toti consumatorii', a declarat ministrul Ariton, potrivit AGERPRES.

Totodata, in cadrul discutiilor au fost abordate si aspecte referitoare la proiectele viitoare ale celor doua companii, in special cele investitionale. In acest context, ministrul Ariton a apreciat ca este absolut necesara prioritizarea investitiilor pentru modernizarea si retehnologizarea retelelor de transport de gaze naturale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.