Tribunalul Bucuresti a admis o cerere inaintata de Carpatair si Service Excellence Solutions pentru intrare in insolventa a Blue Air, decizie pe care compania o contesta pe motiv ca nu are datorii catre cele doua firme
Judecatorul Laura Radu, purtator de cuvant al Tribunalului Bucuresti, a declarat ca instanta a admis miercuri intrarea in insolventa a Blue Air, la cererea Carpatair si Service Excellence Solutions. Ea nu a dorit sa faca publica valoarea datoriilor Blue Air catre cele doua companii, potrivit Wall-Street.

La inceputul lunii iunie, Wall-Street scria in exclusivitate ca operatorul aerian este implicat in mai multe procese pentru neplata datoriilor catre numerosi furnizori si creditori.

La ora 13.00, Blue Air va organiza o conferinta de presa in care prezinta situatia reala referitor articole insolventa aparute in presa. Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla mai multe detalii.

Carpatair a depus la jumatatea lunii martie, la Tribunalul Bucuresti, dosarul prin care cere insolventa Blue Air, in contul unei datorii in valoare de 30.000 de euro, ca urmare a inchirierii unei aeronave SAAB 2000 catre Blue Air, in luna septembrie a anului trecut.

"La cateva zile dupa ce am depus dosarul de insolventa, Blue Air ne-a achitat datoria si noi le-am dat hartie ca am primit banii. Dar dupa acest lucru ei nu s-au dus, probabil, la tribunal sa inchida dosarul. Diligentele pentru inchiderea dosarului erau treaba lor", a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte al Carpatair.

Reprezentantii Blue Air neaga ca ar avea datorii neachitate catre cele doua companii.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.