Fondatorul Oracle este cel mai bine platit CEO al unei companii americane in ultimii zece ani, potrivit unui studiu Wall Street Journal. Analiza include salariile, bonusurile, beneficiile speciale, dar si castigurile realizate datorita cresterii pretului actiunilor primite drept remuneratie.
  • Locul 3 Ray Irani:
Locul trei in top este ocupat de directorul general al Occidental Petroleum, Ray Irani, remunerat cu 857 milioane de dolari.
  • Locul 2 - Barry Diller:
Ocupantul locului al doilea este seful IAC/InterActive si Expedia.com, Barry Diller, cu 1,14 miliarde de dolari. IAC detine 35 de proprietati online, printre care motorul de cautare Ask.com, serviciul de matrimonial Match.com, siteul de divertisment CollegeHumor.com si dictionarul online Dictionary.com.
  • Locul 1 - Larry Ellison:
Larry Ellison, fondatorul si directorul general executiv al grupului Oracle, este cel mai bine platit CEO al unei companii listate la New York din ultimii zece ani, perioada in care a incasat remuneratii totale de 1,84 miliarde de dolari.

Citeste integral topul celor mai bine platiti sefi din Statele Unite pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.