O cariera de succes, o cariera frumoasa, o cariera care strabate ani de-a randul si care cunoaste reusite si esecuri. O cariera care pare sa nu se termine nicioadata si sa ramana pentru totdeauna pe cel mai inalt varf al performantei. Este vorba despre acea cariera a business-ului din Romania.

Iar carierele si povestile ce se ascund in spatele acestora isi gasesc esenta in una dintre cele mai inovatoare proiecte din domeniul business-ului si antreprenoriatului din Romania - cartea „How I did it - Inspiratie, excelenta, pasiune”, carte conceputa de compania BizCampus Network.

Inovatorul proiect care aduna 50 povesti de succes a managerilor din companiile de top si antreprenorilor din Romania urmareste sa aduca in fata mediului corporate din tara si a tinerilor in cautare de modele inspirationale in cariera pe care doresc sa si-o construiasca, ideea de inovatie si performanta pe care aceste personalitati le emana prin intregul traseul al carierei, pasiunea, munca, creatia si riscul fiind cuvintele cheie care definesc fiecare personalitate din aceasta carte. Prin aceasta, ei sunt considerati adevarati „creatori”, avand in permanenta idei inovatoare ce fac diferenta pe piata din Romania.

Proiectul este unul complex nu numai prin personalitatile care o intregesc, dar si prin aria larga de domenii pe care o aduce in prim plan - bancar, IT, relatii publice, comunicare, resurse umane, imobiliare, farmaceutic, moda, cosmetice, electrocasnice, design interior s.a.

Dintre personalitatile ale caror povesti se regasesc in carte ii amintesc pe Mihai Albu, Raluca Kisescu (Marketing Manager - Avon), Sorin Oprescu ( General Manager - Alpha Bank), Crenguta Rosu, Mircea Tudor (General Manager), Horatiu Berdila (General Manager Romsys) s.a.m.d.

Cartea „How I did it - Inspiratie, excelenta, pasiune” va fi lansata la Rin Grand Hotel, pe 7 iulie, conferinta de lansare a acesteia fiind intitulata 10 Inspirational „How I did it” stories - 10 personalitati care apar in carte vor tine speech-uri motivationale despre cariera si munca depusa ani de-a randul, aceasta conferinta adunand, in fapt, majoritatea managerilor si antreprenorilor care apar in carte, partenerii proiectului si organizatorii proiectului.

Citeste si:
BizCampus Network lanseaza CSR360
BizCampus Network lanseaza...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.