Compania Posta Romana, aflata sub autoritatea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, a inregistrat in primul trimestru al acestui an pierderi de 14 milioane lei, cu peste 7% mai mari fata de pierderile de 13 mil. lei din primul trimestru din 2009.

"Desi spre sfarsitul anului 2009 o serie de contracte de prestari de servicii au fost denuntate, iar altele au fost renegociate obtinandu-se conditii mai avantajoase pentru companie, aceste actiuni au incetinit ritmul de crestere a cheltuielilor totale, fara sa reduca pierderea inregistrata, in conditiile in care cifra de afaceri a ramas constanta", potrivit datelor transmise de Posta Romana, arata NewsIn.

De asemenea, Posta Romana a avut in primul trimestru o cifra de afaceri de 358,3 milioane lei, asemanatoare celei din primul trimestru al anului trecut, care a fost de 357,8 milioane lei.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.