Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza in iunie taxa pe valoare adaugata (TVA) in valoare de 775,9 milioane lei, dupa ce a realizat selectia nationala a deconturilor cu optiune de rambursare si decizie aprobata, a anuntat agentia.

"In selectia lunii iunie au fost cuprinse, in ordinea vechimii, toate deconturile de TVA, urmand a fi solutionate prin restituire deconturile a caror vechime este de pana la data de 27 aprilie 2010", se arata in comunicat, potrivit NewsIn.

Potrivit ANAF, in cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare. In cazul sumelor de restituit, plata efectiva pentru prima transa a fost programata in 7 iunie, suma ridicandu-se la 117 milioane lei, iar pentru a doua transa in 21 iunie, suma fiind de 177,4 milioane lei.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.