Intr-o abordare noua si interactiva, clubul isi propune sa aduca fata in fata experienta unor oameni de afaceri si provocarile unui business al tinerilor antreprenori.

Junior Chamber International Bucuresti(JCI) relanseaza programul „Tineri Antreprenori” intr-un nou format: Clubul Tineri Antreprenori. Proiectul consta in organizarea unui forum lunar ce va reuni intreprinzatori aflati la inceput de drum, dar si oameni de afaceri de succes, si isi propune sa dezvolte spiritul antreprenorial in randul tinerilor din Romania.

"Prin crearea unei comunitati de tineri antreprenori de succes, Clubul isi doreste sa sprijine initiativele acestora si sa faciliteze transferul de know-how direct de la antreprenori cu experienta relevanta", a declarat managerul de proiect, Cristina Lucaciu.

Fiecare membru al clubului va beneficia de consiliere din partea mentorilor antreprenori cu experienta in infiintarea si management-ul unui start-up, dornici sa impartaseasca din succesul personal. Iar daca ai in plan infiintarea unei firme in urmatoarele sase luni sau ai deja o firma cu o vechime de sase luni, te poti inscrie pentru a participa la lansare cu noul tau business.

Intalnirea va debuta cu un scurt istoric al programului "Tineri antreprenori", studii de caz sustinute de anteprenori si mentori cu experienta, urmate de un concurs de aplicatii pentru burse.

Lansare va avea loc la data de 20 mai, ora 18:00, la Bucharest Hubb. Afla multe detalii cu privire la eveniment pe tineriantreprenori.ro.

Citeste si: Vrei sa fii un antreprenor informat? Afla pe ce surse de informare ar trebui sa stai cu ochii in patru


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.