Business20 Aprilie 2010

Lectura de un minut

Administratia Nationala “Apele Romane” (ANAR) – Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral organizeaza licitatie publica pentru inchirierea sectoarelor de plaja de pe litoral, data limita de depunere a ofertelor fiind 24 aprilie.

Repsonsabilul de comunicare al institutiei, Catalin Anton, a precizat ca durata de derulare a contractului de inchiriere este de la data semnarii si pana la 15 octombrie 2010, informeaza NewsIn.

Pretul unui caiet de sarcini este de 85 de lei (TVA inclus), iar ofertele pentru licitatie pot fi depuse la secretariatul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral, de luni pana vineri, intre orele 8.00 și 16.00. Caietul de sarcini se poate obtine de la sediul institutiei.

Data limita de depunere a ofertelor este 24 aprilie, la ora 16.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc in perioada 26 aprilie - 30 aprilie. Durata de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la data deschiderii acestora.

Sectoarele de plaja care fac obiectul licitatiei sunt prezentate la sediul Directiei Apelor Dobrogea Litoral.

Citeste si:
CNAIR anunta ca au fost desemnati castigatorii pentru constructia a...
CNAIR anunta ca au fost...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.