Peste 70 de companii ofera locuri de munca in cadrul targului Angajatori de Top, organizat bianual de compania de recrutare Catalyst Solutions Recruitment. Companiile provin din sectoarele FMCG, IT&C, outsourcing si consultanta.

“Numarul de joburi oferite de companiile expozante a crescut cu 30%. Interesul companiilor este, in mod clar, mai mare fata de anul 2009. Evenimentul centralizeaza cele mai multe oportunitati de cariera de pe piata atat pentru studenti si proaspat absolventi, cat si pentru candidatii cu experienta”, au precizat organizatorii, relateaza Wall-Street.

Cel mai mare numar de posturi vacante este oferit de industria BPO (Business Process Outsourcing) si de catre companiile care si-au dezvoltat centre regionale in Romania. Ofertele vizeaza in special domeniile contabilitate, achizitii, managementul contractelor, resurse umane, suport IT si relatii cu clientii.

Printre companiile participante la aceasta editie a Angajatori de Top se numara Coca-Cola HBC, Nestle, JTI, Kraft Foods, BAT, PepsiCo, HP, Accenture, Genpact, WNS, Wipro Technologies, Techteam, Microsoft, IBM, Oracle, Adobe Romania, Dacia Groupe Renault, Renault Technologie Roumanie, Honeywell, BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank, ING Bank, Coface Romania, PwC, KPMG sau Mazars.

Targul va fi deschis vineri, 23 aprilie, in intervalul de timp 10:00-18:00, si sambata, 24 aprilie, intre 10:00-17:00. Intrarea se face pe baza preinregistrarii pe portalul www.hipo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.