Afla raspunsuri cu privire la sistemul de pensii private de la specialisti in domeniu.

Mihai Bobocea, secretar general al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania si Radu Craciun, director de investitii al Eureko Pensii si responsabil al Comisiei de Investitii din cadrul APAPR, vor raspunde astazi, intre orele 13:00-15:00, in cadrul Live Text - Dezbaterile Wall-Street, la o serie de intrebari referitoare la pensii.

Astfel, poti afla: Cum investesc fondurile de pensii banii nostri si cu ce rezultate? Ce asteptari putem avea, in mod realist, de la pensia de stat, in conditiile imbatranirii si reducerii populatiei - fenomen numit deja in Vest „bomba demografica”? Ce se intampla in sistemele de pensii, publice si private, din Europa? Cum au fost afectate pensiile de criza economica si financiara? Care sunt cele mai mari riscuri, dar si cele mai importante beneficii potentiale din participarea la fondurile de pensii private? Ce trebuie sa stii pentru a avea mai multi bani la pensie?.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.