Acordul trilateral dintre Romania, Azerbaijan si Georgia se va semna in aprilie, in Romania, iar prin acesta cele trei tari ar urma sa dezvolte impreuna doua terminale de gaz natural lichefiat (GNL), proiect evaluat intre 4 si 6 miliarde euro, a declarat secretarul de stat Tudor Serban, citat de NewsIn.
"In aprilie vor veni la Bucuresti delegatii din cele doua tari, Georgia si Azerbaijan, formate din ministri si echipe din companiile lor energetice. Vizita va avea loc fie intre 10 si 12 aprilie, fie intre 22 si 24 aprilie", a spus secretarul de stat din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA), potrivit Wall-Street.ro.

De asemenea, acesta a precizat ca, dupa semnarea acordului, cele trei parti implicate vor purta negocieri pe tema proiectului viitoarelor doua terminale de GNL, ce urmeaza sa fie construite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.