24 Martie 2010 in Business
Metrorex va organiza o licitatie deschisa pentru contractarea de lucrari pentru facilitarea accesului persoanelor cu handicap locomotor in statiile de pe Magistrala 1, 2, 3 si Racord 2 de metrou cu ajutorul lifturilor si platformelor, pentru care va aloca 72,4 milioane de lei, fara TVA.

Participantii la licitatie trebuie sa prezinte o garantie de participare de 700.000 lei, sau echivalentul in euro la cursul BNR, precum si o garantie de buna executie de 7% din pretul fara TVA a contractului. De asemenea, se solicita o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 135 milioane de lei sau echivalentul in euro la cursul BNR, precum si prezentarea in copie a bilanturilor contabile intocmite corespunzator exercitiilor financiare incheiate in ultimii trei ani, vizate si inregistrate de organele competente.

Potrivit anuntului de participare de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), sursele de finantare ale contractului ce urmeaza a fi atribuit sunt asigurate din alocatie de la bugetul de stat si credit extern BEI - etapa III, scrie NewsIn.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 36 de luni incepand de la data atribuirii contractului.Te-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Metrorex faciliteaza accesului persoanelor cu handicap la metrou.


Ultima ora din Business pe 9AM